torsdag 10 januari 2013

Galleri Svanen

En riktigt gråkall och småtrist dag som denna får jag det trevliga beskedet att jag ska få ställa ut i sommar. En separatutställning på Galleri Svanen. Det är inte kattskit!

I dryga fem veckor kommer mina grejer att synas i den vackra miljön vid Tysslingen. Kanske inte under den mest välbesökta perioden då tusentals svanar samlas på denna plats men ändå. Det är både semester- och turisttider och ett fantastiskt ställe.

Galleri Svanen


15 juni - 24 juli är tiden och jag kommer att packa upp en del av det som fanns med på Tantverk men även lite annat. Tantverk var välbesökt för att vara Wadköping i november men jag tror att Tysslingen under sommartid kommer att erbjuda en helt ny publik. Därför tål mina saker att visas upp på nytt. En ny miljö kan också ge dem nytt ljus.

Om inte jag har fattat fel så kommer jag dessutom att ställa ut i Wadköping en vecka i sommar men då tillsammans med Heidi Gustafsson och med ett helt annat koncept. Wadköping är otroligt välbesökt i juli så jag hoppas att den muntliga överenskommelsen med Wadköping snart även kommer i skriftlig form så att jag kan börja annonsera. Lite skrockfull är jag allt.

Organiskt, I & II

Och så det hemliga projektet... och Tysslingedagen... och Konst & Kaffe... och alla redan bokade kurser... Ja men då så! Då vet jag vad jag ska göra i år!

8 kommentarer:

 1. Halloj Kajsa!

  Hoppas ni har det gott där uppe i bergen! Här har det varit en lugn tid, men nu sätter det fart igen så det är bara att masa sig ut i ateljen!
  Sänder en hälsning och hoppas vi ses framöver! Ha det gott, du och G!

  Linnea i Solglänta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linnéa! Ja nu kör vi igen! Kanske dags att fundera mera på nätverket på bygden? Vinterhälsningar till er i Solglänta

   Radera
 2. Ja tack då för lite reklam och info vad året bjuder på. Ska bli trevligt ha utställning med dig igen. Vilar mig i form men snart så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaddå vila? Du stickar ju så fingrarna blöder! Det ser man ju både på bloggen och hemsidan! ;-) Ser fram emot sommaren!

   Radera
 3. Grattis till allt detta, det låter som att snälla året också kommer att vara ett händelserikt år.

  Och du, tack för pepp och bloggbesök! Jag har smugit runt på din blogg under vintern och gillar verkligen det du gör! Uppsala ligger en bit bort, annars hade jag lätt kommit förbi och tittat på all din keramik i verkligheten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hej! Vad kul! Tur att bloggarna finns så att vi kan hålla koll på varandra trots geografiskt avstånd. Vem vet, en vacker dag har jag vägarna förbi Uppsala...

   Radera
 4. Hej Kajsa!
  Oj så mycket skoj du har på gång....hemliga projekt och allt! Nu har du väckt min nyfikenhet. ;o)
  Jag har också fått äran att ha mina produkter till försäljning i Svanencafét några säsonger. Tack vare det hittade en hel del folk hit. Kul att de gynnar oss lokala hantverkare!
  Skönt att du unnat dig vila också. Du har väl två jobb att tänka på.....inte dåligt!
  Ha en skön helg!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kul med hemligheter! :-) Inom familjen och de närmast sörjande finns det dock ett projektnamn men offentligt vill jag inte gå ut förrän allt är klubbat och klart! Håll tummarna! Kul att du har positiva erfarenheter av Tysslingen och Svanen. Det bådar gott! Än så länge har jag två jobb men det ena finns bara när jag är där och det blir allt mer sällan... Kram!

   Radera