måndag 17 september 2012

Bakåt och framåt

Den stora kurshelgen är över. Två skapande kompisgäng och en möhippa har jag betat av. Samtidigt som det var väldigt trevligt - och mycket lyckat - så blev jag förstås jättetrött. Det tar hårt att vara en entusiasmerande fröken. Men uj vad mycket fina saker som har tillverkats! Och nöjda kursdeltagare medför en glad kursledare. Dessutom kommer de ofta tillbaka.

Bilden är lånad från Kristins blogg

Och så lite återkoppling. Först till utställningen på Liljevalchs. Löven är nu nedplockade och skickade till dem som bjöd högst. Mitt löv hamnade, som jag misstänkte, i föräldrahemmet. Men de fick bjuda över 500 spänn för att ro hem det. Sammanlagt bidrog hela utställningen till att 25000 nya träd kan planteras i östra Afrika och det känns bra att vara en del av detta.

Nästa återkoppling gäller intervjun som jag gav i somras. Nu har äntligen tidningen givits ut och det blev ett snyggt reportage.


Det finns även i lättläst webversion under de närmaste 6 månaderna. Det ska bli mycket intressant att se vad detta genererar i försäljningssiffror och kursbokningar. Jag har förberett mig på 0 så att jag inte blir besviken.

Apropå bokningar så har jag redan bokat in den första kursen 2013. Trots att taxan ännu inte är fastställd för nästa år. Coolt. För prishöjning blir det. Liksom lite nyheter i utbudet. Det är dags att börja skissa på nästa års broschyr!

Det är även dags att göra de sista grejerna innan lördag då jag ska medverka på Väse bymarknad. Fixa ett bra bord och montera några hänklar. Spännande med en ny marknad på ny ort.


Vattenfabriken lär vara värd ett besök.

Vad händer efter Väse? JO! Då ska jag jobba 100% med utställningen Tantverk - objekt för en guldkantad tillvaro. Skitkul! En helt annan sorts skapande. Den där sorten som jag aldrig unnar mig annars. Uj vad jag ser fram emot det.


Den 13-18 november hittar ni Tantverk i Wadköping.

Jag ska även leda en kurs på Medborgarskolan under hösten. I deras lokaler. Egentligen behöver jag inte Medborgarskolan för att hitta kursdeltagare och jag tycker att min verkstad har mer att erbjuda än deras MEN det är en bra kanal och värt att prova.

Dessutom fixar jag med ansökningar och brev. Sånt som kan bidra till ett spännande 2013. Sånt som kan göra att 2013 blir ett utvecklande år. Jag går nog inte in på några detaljer än...


Höstpyssel som kompletterar leran...

2 kommentarer:

  1. Jösses vad mysigt allt låter. Fullt av energi:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack du! Ja man vet aldrig hur länge man lever så det är bara att köra på!

      Radera